Τεν Χαγκ: “Κοιτάζουμε να μπούμε στο Champions League, μάλλον θα μείνει ο Ράσφορντ”

από AllAboutARIS

Ο Μάρκους Ράσφορντ του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2024, με τον σύλλογο να έχει ενεργοποιήσει μια μονοετή επέκταση νωρίτερα αυτή τη σεζόν, και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο εδώ και μήνες, έχει την πρόθεση να παραμείνει κάτοικος «Όλντ Τράφορντ», σύμφωνα με τον προπονητής της Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ.

Ωστόσο, μικρή πρόοδος έχει σημειωθεί μεταξύ του Άγγλου επιθετικού και της Γιουνάιτεντ γεγονός που έχει οδηγήσει ορισμένους οπαδούς να ανησυχούν για το μέλλον του. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί θέμα για τον Τεν Χαγκ, ο οποίος διαβεβαίωσε τους οπαδούς ότι πρέπει να εμπιστευτού «τη διαδικασία» γύρω από τις διαπραγματεύσεις.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: «Το ξέρω, αλλά δεν μιλάω για τη διαδικασία. Αφήστε τη διαδικασία να προχωρήσει». Πιεζόμενος για τους λόγους που υπήρξαν καθυστερήσεις, είπε: «Για άλλη μια φορά, αυτό δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή για μένα ή τον Ράσι. Πρέπει να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθούμε σε αυτό. Ο Μάρκους θέλει να μείνει και εμείς θέλουμε να μείνει, οπότε νομίζω ότι θα βρούμε μια κοινή λύση».

Θυμίζουμε τον Μάρτιο, ο Ράσφορντ διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι επιμένει για μια συμφωνία 500.000 λιρών την εβδομάδα στη Γιουνάιτεντ

 

Προτεινόμενα Άρθρα