Τους απέκλεισε, τους… γκρέμισε και τους συναντάει ξανά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ και ΑΕΚ ετοιμάζονται για το… πακέτο των μεταξύ τους αγώνων στις δύο επόμενες αγωνιστικές των πλέι οφ, κλείνοντας έτσι και μία σειρά παιχνιδιών που τους “σημάδεψε”. Θετικά τον έναν και αρνητικά τον άλλον.

Μετά από τέσσερα ματς υπάρχει μόνο μία νίκη και αυτή υπέρ της Ένωσης, με το 1-0 του 1ου γύρου στην Αθήνα. Από εκεί και μετά όμως ο ΑΡΗΣ έχει εξελιχθεί σε “κακό δαίμονα” για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Το αποκορύφωμα είναι φυσικά το Κύπελλο Ελλάδος, με την ΑΕΚ να μην κερδίζει τον ΑΡΗ και να χάνει την πρόκριση για τους “8” στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας η Ένωση ήρθε ξανά στο “Βικελίδης” ελπίζοντας ότι θα ρεφάρει αλλά ο ΑΡΗΣ αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να χάσει και με το… τρελό 3-3 “γκρέμισε” την Ένωση από την κορυφή της βαθμολογίας. Της έβαλε δύσκολα και το ίδιο θα επιχειρήσει στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν σε Νέα Φιλαδέλφεια και “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Φυσικά όλα τα παραπάνω γκρέμισαν και την όποια προπαγάνδα είχε αναπτυχθεί στοχευμένα από συγκεκριμένες πλευρές τους προηγούμενους μήνες, ώστε να πλήξουν ξανά τον ΑΡΗ και να τον συνδέσουν με την Ένωση. Οι αριθμοί όμως μιλούν από μόνοι τους και τα πληκτρολόγια σίγησαν πολλάκις από τους λασπολόγους και εμπόρους λάσπης…

Προτεινόμενα Άρθρα