«Τσίμπησε» βαθμό εκτός έδρας η Γκόμελ (vid)

από AllAboutARIS

Έπειτα από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η Γκόμελ αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Ίσλοχ, αποσπώντας έναν σημαντικό βαθμό μακριά από το «σπίτι» της.

Το παιχνίδι άρχισε πολύ άσχημα για την αντίπαλο του ΑΡΗ στο Europa Conference League, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με 1-0 με γκολ του Μορόζοβ. Αφού ξεπέρασε το σοκ, ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 34’ με τον μόνιμο σκόρερ της, τον Μάκας, με έμμεσο φάουλ στο ύψος της μικρής περιοχής!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκόμελ έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Μάκας, αλλά και τον Γκογκολασβίλι που πέρασε ως αλλαγή (έκανε ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι), ενώ στο 89’ ο τερματοφύλακας της λευκορώσικης ομάδας, ο Σαντόβσκι, έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.

Με το σημερινό αποτέλεσμα, η Γκόμελ έφθασε τους 15 βαθμούς σε 11 αγώνες και είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Η Γκόμελ ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2 και πιο συγκεκριμένα: κάτω από τα δοκάρια ο Σαντόβσκι, δίδυμο στόπερ οι Ματβέιτσικ και Σοκόλ, δεξί μπακ ο Κουτσίνσκι και αριστερό ο Παντία. Κοστρόβ και Αλεκσίεβιτς ήταν τα δύο χαφ, Ποταπένκο, Ανουβρίεβ στα άκρα και οι Ερμάκοβιτς και Μάκας στην επίθεση.

Αλλαγές: 46′ Αφί αντί Σοκόλ, 64′ Σοβπέλ αντί Ερμάκοβιτς, 74′ Μπάγκα αντί Ανουβρίεβ, 78′ Γκογκολασβίλι αντί Μάκας, 80′ Σεφτσένκο αντί Ποταπένκο.

Προτεινόμενα Άρθρα