Φουλάρει για ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται ο Ρουπ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα στον ΑΡΗ η προετοιμασία για το νέο ντέρμπι που έχει μπροστά του και αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή (30/04).

Η ομάδα πήρε ακόμα περισσότερη ώθηση μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και ειδικά από τη στιγμή που ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό, μπαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Οι παίκτες ακολούθησα χαλαρό πρόγραμμα χθες ώστε να αποφορτιστούν από τα δύο ματς σε διάστημα τριών ημερών, ανεβάζοντας από σήμερα ρυθμούς και με τον Τόλη Τερζή να βλέπει το ιατρικό δελτίο να έχει μείον ένα πρόσωπο.

Ο Λούκας Ρουπ αισθάνεται αρκετά καλά, χθες προπονήθηκε σε έντονους ρυθμούς και ετοιμάζεται για την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός θα είναι, εκτός απροόπτου, μαζί με την ομάδα στην Τούμπα και διαθέσιμος για 10-20 λεπτά εφόσον τον χρειαστεί ο προπονητής του ΑΡΗ την επόμενη Κυριακή.

Ο 32χρονος άσσος θα χρειαστεί λίγο χρόνο ώστε να επανέλθει σταδιακά μετά την δίμηνη απουσία του από την αγωνιστική δράση και υπολογίζεται να είναι 100% έτοιμος για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, αξιοποιώντας τα δύο επόμενα ώστε να ενισχύσει τον αγωνιστικό ρυθμό του.

Προτεινόμενα Άρθρα