Χάθηκε (ξανά) μες στο μυαλό του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τον περασμένο Γενάρη ο ΑΡΗΣ έψαχνε παίκτη για να ενισχύσει την προβληματική του επίθεση, καταφεύγοντας στην γνώριμη και… έτοιμη επιλογή του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Μαριτανός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από έξι μήνες για να κάνει τη διαφορά, κάνοντας την παρουσία του αισθητή για θετικούς αλλά και για αρνητικούς λόγους, δίνοντας πολλούς από τους τελευταίους στη διαδικασία των πλέι οφ.

Τα δύο γκολ στον Βόλο αποτελούν την εξαίρεση σε μία προβληματική εικόνα τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, με δύο κόκκινες, πολλά νεύρα και λάθος αποφάσεις όπως η χθεσινή που πήρε στη Λεωφόρο.

Τη στιγμή που πρώτος στη σχετική λίστα για το πέναλτι ήταν ο Πάλμ,α και όλος ο πάγκος φώναζε για τον Ονδουριανό, ο Καμαρά όχι μόνο παρέκαμψε το “πρωτόκολλο” αλλά αστόχησε κιόλας στερώντας από τον ΑΡΗ μία σημαντική νίκη γοήτρου.

Ο Μαυριτανός έδωσε στους ανθρώπους του ΑΡΗ ακόμη έναν λόγο για να προβληματισμού με τη συμπεριφορά του τις τελευταίες εβδομάδες. Το ταλέντο του δεν αμφισβητείται αλλά ο χαρακτήρας του βάζει… φρένο στη διαφορά την οποία μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο σε πολλές περιπτώσεις… Και τώρα μένει να διευκρινιστεί το μέλλον του, στο οποίο δεν αποκλείεται να αναφερθεί και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα σήμερα στη συνέντευξη Τύπου την οποία θα παραθέσει.

Προτεινόμενα Άρθρα