Χάνει την μάχη με τον χρόνο ο Μαγκουάιρ

από AllAboutARIS

Χωρίς τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής, Χάρι Μαγκουάιρ, θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό της Τετάρτης (26/5) κόντρα στη Βιγιαρεάλ για το Europa League.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός επρόκειτο να δοκιμάσει να προπονηθεί στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αντίθετα παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο, θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν νοκ-άουτ από τον μεγάλο τελικό.

Πλέον, ο «πονοκέφαλος» για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι μεγάλος, αφού χωρίς τον Χάρι Μαγκουάιρ έχει αποδειχθεί στις τελευταίες αναμετρήσεις, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται πάρα πολύ εύκολα γκολ.

Με τον Βίκτορ Λίντελοφ να είναι σίγουρα ο ένας κεντρικός αμυντικός, τα σενάρια που προκύπτουν για την αντικατάσταση του Μαγκουάιρ είναι τρία. Στο πρώτο ο Έρικ Μπαϊγί που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του θα είναι ο βασικός, ενώ στο δεύτερο θέση θα πάρει Άξελ Τουανζέμπε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, στην τελευταία προπόνηση ο Νορβηγός τεχνικός δοκίμασε σε αυτή τη θέση και τον Νεμάνια Μάτιτς, που κανένας από τους δύο προαναφερθέντες δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του στα τελευταία ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα