Στο 90ο και με δέκα η Μπολόνια

από AllAboutARIS

Με «ήρωα» και σκόρερ τον Ματίας Ντέστρο στο 90ο λεπτό, ενώ αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές, η Μπολόνια επικράτησε με 3-2 της Κιέβο Βερόνα εκτός έδρας.

Στην αποψινή αναμέτρηση του «Stadio Marc’Antonio Bentegodi», η ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη (αγωνίστηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αντικαθιστώντας τον Ιμπραΐμα Μπαγέ) προηγήθηκε με κεφαλιά του Ματίας Ντέστρο στο 4′, ωστόσο η Κιέβο Βερόνα ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και «δράστη» τον Ρομπέρτο Ινγκλέσε 28 λεπτά αργότερα.

Η Μπολόνια πήρε ξανά το προβάδισμα με τον φορμαρισμένο μέσο της Σιμόνε Βέρντι στο 50′, ωστόσο ο Αντρέα Πόλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81ο λεπτό. και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, χάρη σε ένα αριστουργηματικό σουτ με το αριστερό από τον Φαμπρίτσιο Κατσιατόρε στο 85′.

Την τελευταία λέξη όμως είπε και πάλι ο διεθνής επιθετικός Ματίας Ντέστρο, νικώντας τον Στέφανο Σορεντίνο στο 90ο λεπτό για το τελικό 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων μετά από ασύλληπτο λάθος του Φαμπρίτσιο Κατσιατόρε, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα η κεφαλιά του Νέναντ Τόμοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Αντόνιο Μιράντε.

Προτεινόμενα Άρθρα