Αμφίβολος εν όψει ΑΡΗ ο Τσολακίδης

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα, ο προπονητής του Αιγινιακού παραχώρησε συνέντευξη για τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προπονητή του Αιγινιακού, Κώστα Νικολαΐδη στο FL News:

-Για το πώς υποχρέωσαν την Παναχαϊκή στην πρώτη εντός έδρας ήττα της: 
 
“Δεν ήταν ένα ματς που το… κλέψαμε. Πετύχαμε νίκη στα ίσια. Θα μπορούσαμε μάλιστα να σημειώσουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ. Οπως θα μπορούσε βέβαια και η Παναχαϊκή να σκοράρει. Οι ξεκάθαρες ευκαιρίες πάντως ήταν ίδιες για κάθε ομάδα, αν όχι περισσότερες για τον Αιγινιακό”.

-Για το τι σημαίνει αυτό το διπλό:

“Δεν πήγαμε για να χάσουμε, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν περιμέναμε αυτή τη νίκη. Προφανώς όμως είναι καλοδεχούμενη. Αλλάζει θεωρώ τις ισσοροπίες γενικώς στο πρωτάθλημα. Και στις πρώτες θέσεις και πιο χαμηλά.

Εμείς, πάντως, έχουμε πλέον λόγους να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία αυτή η νίκη. Ανεβάσαμε μόνοι μας τον πήχη και τις απαιτήσεις που έχουμε από την ομάδα μας για τη συνέχεια. Με βάση το πρόγραμμα συνεχίζονται οι αγώνες κόντρα σε πρωτοπόρους. Παίζουμε προσεχώς με Αρη, ΟΦΗ, Δόξα και πρέπει να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερο ζήλο.

Θα προσπαθήσουμε και κόντρα στους άλλους διεκδικητές της ανόδου να κερδίσουμε πόντους. Αν έρθουν και άλλοι έξτρα πόντοι θα είναι μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Και αυτό μας ενδιαφέρει πρωτίστως αυτή τη στιγμή. Ο,τι πάρουμε θα είναι συν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

-Για το τι κρατάει από το παιχνίδι στην Πάτρα:

“Το ένα θετικό που πρέπει να κρατήσω είναι η σταθερότητα που δείχνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα. Με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό που χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια, στα υπόλοιπα η ομάδα είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε δύσκολα. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε και να το βελτιώσουμε.

Παράλληλα, θέλουμε να συνεχίσουμε το θετικό σερί που έχουμε στην έδρα μας. Για να έρθει η βελτίωση πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω στον επιθετικό τομέα. Αμυντικά έχουμε σταθεροποιηθεί”.

Αμφίβολος ο Τσολακίδης

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Τσολακίδης δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη 20/2 με την υπόλοιπη ομάδα (λόγω του τραβήγματος στο δικέφαλο που τον ταλαιπωρεί από την προηγούμενη εβδομάδα) και θεωρείται αμφίβολος για το εντός έδρας παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Αρη (Κυριακή 25/2, 15:00, ΕΡΤ WEB TV).

Προτεινόμενα Άρθρα