"Το παιχνίδι της Κυριακής θα μας δώσει την άνοδο, είμαι υπερήφανος για την ομάδα"

από Γιώργος Γκάτος

Ο έμπειρος χαφ μίλησε για την πορεία της ομάδας, τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε αλλά και την επόμενη μέρα

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς στην Media Day:

Για το παιχνίδι της Κυριακής που εξασφαλίζει την άνοδο:

“Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι, που δεν είναι το τελευταίο, αλλά είναι το παιχνίδι που θα μας δώσει την άνοδο. Θα πάμε εκεί σαν να είναι το τελευταίο, θα παίξουμε για να κερδίσουμε και θα δώσουμε τα πάντα. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί δεν κερδίσαμε εδώ με αυτή την ομάδα. Γνωρίζω πολλούς παίκτες από εκεί γιατί έχουμε παίξει στο παρελθόν μαζί”

Εδώ και πολλές Κυριακές λέμε πως πηγαίνουμε να τελειώσουμε. Ο κόσμος ξέρει ότι όλοι έχουμε κάνει μια μεγάλη μάχη για να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε. Τα πράγματα έχουν σχεδόν τελειώσει. Τίποτα δεν ήταν δεδομένο φέτος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε τον κόσμο δίπλα μας. Υπήρχαν και γκρίνιες, αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα. Είμαστε σε μια ιστορική ομάδα που θέλει εκτός από νίκες, ιστορικές εμφανίσεις. Πάμε, κερδίζουμε, παίρνουμε την άνοδο και στα υπόλοιπα παιχνίδια προσπαθούμε για το καλύτερο. Περιμένουμε και ένα δώρο από τον ΟΦΗ αλλά ο στόχος της ανόδου έχει επιτευχθεί”.

Για τα προβλήματα μικροτραυματισμών:

“Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή, η ομάδα είχε πάρει τον δρόμο της. Μίλησα με τον κόουτς πολλές φορές μέσα στην σεζόν. Δεν είχα όσα παιχνίδια θα ήθελα αλλά είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για αυτό που πετύχαμε. Ανεβήκαμε. Από την πλευρά μου είμαι εδώ για να δώσω ότι έχω.”

Για την επόμενη μέρα:

“Εσείς ξέρετε την ιστορία μου. Το όνομα μου είναι δεμένο πολλά χρόνια με την ομάδα του ΑΡΗ, αφού και ο πατέρας μου άφησε εδώ την δική του σφραγίδα. Το όνειρο μου ήταν να έρθω και να παίξω σε αυτή την ομάδα. Το κατάφερα, αλλά δεν θα έλεγα ότι μου φτάνει αυτό. Επείδη είμαι όμως ρεαλιστής και καταλαβαίνω κάποια πράγματα, ότι έπρεπε να κάνω το έκανα και χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας. Από εδώ και πέρα, θέλω να τελειώσω την χρονιά όπως πρέπει, να πάρω κάποια παιχνίδια για να νιώσω χαρούμενος. Άμα έρθει και κάτι παραπάνω, θα είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος.

Προτεινόμενα Άρθρα