"Η υποκρισία δεν έχει τέλος"

από AllAboutARIS

Ο Ηλίας Πόππης, παρενέβη στην εκπομπή του AllAboutARIS On Air και ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφόρησε το Σάββατο η εφημερίδα "ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Πόππης:

“Έχει δημιουργηθεί ένας απίστευτος σάλος. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι δική μου ευθύνη. Η εφημερίδα τον Φεβρουάριο κλείνει δύο χρόνια και είναι για πρώτη φορά που υπογράφω στο οπισθόφυλλο. Για τις αλήθειες βέβαια που γράφει το οπισθόφυλλο, δεν το αναφέρει κανείς. Όπως δεν αναφέρουν ότι 25 χιλιάδες άνθρωποι εχθές, δεν πέταξαν ούτε τσιγάρο. Το χθεσινό ήταν καθαρά δικό μου πρωτοσέλιδο, το γράφω ξεκάθαρα. Εγώ δεν θέλω να σκοτώσω τους απέναντι, ούτε να δημιουργήσω πρόβλημα στον ΑΡΗ και αυτό είναι που τονίστηκε. Έχει γίνει το πιο ήσυχο τοπικό ντέρμπι, χωρίς πλέξι-γκλας και δίχτυ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους 25 χιλιάδες Αρειανούς, που έφαγαν την ταλαιπωρία της ζωής τους, για να μπούνε στο γήπεδο.

Ξαναλέω, το πρωτοσέλιδο ήταν δική μου ευθύνη, δεν βγήκα για να καλύψω τους δημοσιογράφους του ΑΡΗ. Η υποκρισία δεν έχει τέλος, ξαφνικά όλοι αποκτήσαν επίπεδο και έγιναν Ευρωπαίοι. Όταν ο ΑΡΗΣ πάει να σηκώσει κεφάλι, δεν τους αρέσει. Τον θέλουν για τον χαβαλέ, αλλά δεν θα τους περάσει”.

Προτεινόμενα Άρθρα