Ετοιμάζεται ο Βέλεθ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η συμμετοχή ή όχι του Δεληζήση, θα καθορίσει και τη θέση που θα αγωνιστεί ο Βέλεθ, εάν τελικά επιλεγεί από τον Σάββα Παντελίδη

Η απουσία του τιμωρημένου Μπάσα και ο αμφίβολος Δεληζήσης, αυξάνουν τις πιθανότητες του Φραν Βέλεθ για να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αφού πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία παιχνίδια, ο Ισπανός στόπερ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας για το παιχνίδι της Τούμπας. Χωρίς να έχει προσδιοριστεί βέβαια ακόμα η θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθεί. Εαν επιλεγεί φυσικά από τον Σάββα Παντελίδη. 

Οσο ο Δεληζήσης παραμένει αμφίβολος, ο Βέλεθ είναι η πρώτη επιλογή για να ξεκινήσει δίπλα στον Ρόουζ. Υπάρχει όμως και η μία θέση στα χαφ, στην οποία έχουν συνηθίσει τον 27χρονο στόπερ στα τελευταία παιχνίδια. 

Εαν ο Δεληζήσης προλάβει και είναι έτοιμος, δεν αποκλείεται ο Παντελίδης να χρησιμοποιήσει τον Βέλεθ μαζί με τον Σιώπη στον χώρο του κέντρου. Αυτό που σκεφτόταν να κάνει δηλαδή κόντρα στον Πανιώνιο με τον αμυντικό από την Ταραγόνα. 

Από την ερχόμενη Πέμπτη που θα αρχίσουν οι δοκιμές και θα γίνει μία επανεκτίμηση της κατάστασης του Δεληζήση, θα φανούν και οι προθέσεις του Παντελίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα