"Προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δεν ήταν αρκετό"

από AllAboutARIS

Διπλή η απογοήτευση για την σημερινή ήττα σύμφωνα με τον Λούκας Σάσα που τόνισε επίσης ότι προσπάθησαν σκληρά αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό

Παράλληλα ο Βραζιλιάνος χαφ του ΑΡΗ υπογράμμισε ότι έρχονται σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να πάρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος χαφ στην κάμερα της NOVA:

Για τον αν είναι απογοητευμένος για την ήττα: “Δεν θέλουμε να χάνουμε στην έδρα μας που νιώθουμε πολύ δυνατοί. Λέγαμε στα αποδυτήρια πως είχαμε μια στρατηγική για το ματς, όμως το γρήγορο γκολ μας άλλαξε τα πλάνα. Προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δεν ήταν αρκετό σήμερα. Είναι διπλή η απογοήτευση, όμως έχουμε δύο ακόμη ματς και θα παλέψουμε για τα πλέι οφ.”

Για τα συνεχόμενα ματς: “Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δώσει σκληρά παιχνίδια, σίγουρα στα τέλη του 19 είχαμε λιγότερα ματς και τώρα δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ίσως το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν είχε υποχρεώσεις σίγουρα την βοήθησε είναι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Εμείς διανυκτερεύσαμε δεν είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε αρκετό.”

Για τον Ιντέγε: “Τον χάσαμε για κάποια παιχνίδια επέστρεψε και τώρα τραυματίστηκε και πάλι. Είναι σημαντικός παίκτης για μας και γύρισε πολύ δυνατός. Είναι σημαντική η απουσία του. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.”

Για την συνέχεια στα πλέι οφ: “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι φυσικά υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Ελπίζω να είμαστε στα πλέι οφ, είμαστε και στο Κύπελλο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Δεν θα είναι τίποτα εύκολο. Ο προπονητής θα κάνει διαχείριση για τους παίκτες ώστε να μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα.”

Προτεινόμενα Άρθρα