Η θριαμβευτική βραδιά στο "φλεγόμενο" Βικελίδης! (vid)

από AllAboutARIS

Το νέο επεισόδιο των αφιερωμάτων της NOVA για τα καλύτερα ντέρμπι του πρωταθλήματος έχει την υπογραφή του ΑΡΗ με τα 4 γκολ που πέτυχε επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Γενάρη στην καυτή έδρα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η συνδρομητική τηλέοραση αναφέρει για το συγκεκριμένο ντέρμπι:

Έξι γκολ, ανατροπή, ρεκόρ, σασπένς. τα είχε όλα τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Στην ενότητα «Τα ντέρμπι της ζωής μας» σίγουρα έχει ξεχωριστή θέση.

O αποτελεσματικός Άρης έσπασε το αήττητο 51 αγώνων από τις 11 Μαρτίου 2018 του ευάλωτου αμυντικά ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη 17η αγωνιστική. Στο 10’, σουτ του Πέλκα, σοβαρό λάθος του Κουέστα, 0-1 με πλασέ του Σφιντέρσκι, επιβεβαίωση καλής εκκίνησης για την ομάδα του Φερέιρα, με αυτοματισμούς και τους Μίσιτς, Μαουρίσιο να επιβάλλουν ρυθμό στο ματς. Στο 17’ ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση με υποδειγματική αντεπίθεση και σκόρερ τον Λάρσον, σε μία φάση που φέρει ευθύνη ο Ζίβκοβιτς. Ημίχρονο 2-1 για τον Άρη με την κεφαλιά του Βέλεθ στο 41’ και τον κόουτς του ΠΑΟΚ Φερέιρα να απορεί για μια ακόμη χαμένη ευκαιρία του Σφιντέρσκι πριν το γκολ. Από λάθος του Ζίβκοβιτς στο 47’ ο δείκτης του σκορ πάει στο 3-1 με σκόρερ τον στόπερ Ροζ σε εκτέλεση φάουλ του Ματίγια.

Διαστάσεις θριάμβου

Στο 70’ το ωραίο σουτ του Σάσα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη, με τον Μάτος στο 77’ να μειώνει για το τελικό 4-2, σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι της πόλης τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ πέρασε ανώδυνα την κακή εκκίνησή της στο ματς, αντέδρασε, ήταν αποτελεσματική με τα μισά γκολ από τους κεντρικούς της αμυντικούς, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ και του τερματοφύλακα Ζίβκοβιτς και πανηγύρισε μεγάλη νίκη, επιβεβαίωση της εξαιρετικής δουλειάς από τον Γερμανό τεχνικό. Ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη έκανε ο Φιορίν Ντουρμισάι.

NOVASPORTS στιγμές

Είναι οι στιγμές που δε θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ. Είναι οι παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκαναν καλύτερα τα Σαββατοκύριακα μας. Είναι τα ντέρμπι της ζωής μας, τα αξέχαστα γκολ, οι «δικοί» μας ξένοι παίκτες, οι ήρωες που θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας.

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου καθημερινά οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, θα δίνουν στο Web TV του Novasports.gr, στο κανάλι του Novasports στο YouTube, και στις σελίδες του Novasports σε Instagram και Facebook, ένα διαφορετικό ραντεβού, ένα διαφορετικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από πέντε κατηγορίες που περικλείουν τα… Best of του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καθημερινά οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θυμούνται αξέχαστες στιγμές μέσα από τις πέντε κατηγορίες.

Προτεινόμενα Άρθρα