Οι γνωστοί-άγνωστοι αλήτες, ρήμαξαν αυτοκίνητα στην Αλκμήνης! (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κουκουλοφόροι που τράπηκαν σε φυγή με αρκετούς τραυματίες όταν βγήκαν να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους κάτοικοι και φίλοι του ΑΡΗ

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά το φινάλε του μπασκετικού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, όταν ομάδα 40-50 ατόμων βρέθηκε στην Αλκμήνης και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής!

To… πέρασμα των γνωστών-αγνώστων αποτυπώνεται στα παρακάτω βίντεο, όπου φαίνονται οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε σταθμευμένα οχήματα. Μάλιστα σε ένα από αυτά πέταξαν μολότοφ, με κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα εάν δεν το προλάβαινε η πυροσβεστική πριν εκραγεί!

Οι δράστες διέφυγαν από την Εγνατία και υπήρξε καταδίωξη από την Αστυνομία, ενώ πληροφορίες κανουν λόγο για αρκετές προσαγωγες.

Αλήθεια… σε περίοδο καραντίνας και με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00, πώς είναι δυνατόν να μετακινούνται ορδές που καίνε και ρημάζουν την περιουσία του κόσμου;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατέφθασαν στην περιοχή με νοικιασμένα αυτοκίνητα και προκλήθηκαν ζημιές σε 15 σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί επίσης ότι αμέσως κατέβηκαν στον δρόμο κάτοικοι και ορισμένοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, με κάποιους από αυτούς να έρχονται στα χέρια με τους γνωστούς-αγνώστους. 

Από αυτές τις συγκρούσεις υπάρχουν 10-15 τραυματίες. Οι 4-5 είναι της περιοχής (οι 2 με χτυπήματα στο κεφάλι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο) και οι υπόλοιποι ανήκουν στους δράστες της επίθεσης, οι οποίοι κουβαλούσαν ρόπαλα, σιδερολοστούς ενώ φορούσαν κράνη και κουκούλες, αλλά τράπηκαν σε φυγή.

Αφού με…επιτυχία ρήμαξαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, τράπηκαν σε φυγή με αρκετούς τραυματίες όταν βγήκαν στον δρόμο για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους και φίλοι του ΑΡΗ που έβλεπαν τον αγώνα μπάσκετ.

Αναμένουμε, φυσικά, την αντίδραση των αρχών και την άμεση σύλληψη των υπευθύνων. Άλλωστε πόσο δύσκολο είναι για την Αστυνομία να εντοπίσει δέκα νοικιασμένα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν μετά τις 21:00 και με απαγόρευση κυκλοφορίας;

Δύστυχως η κατάσταση έχει ξεφύγει… 

Προτεινόμενα Άρθρα