Πλήρης μετά από καιρό στα εξτρέμ

από Αντώνης Γκάτζιος

Καιρό έχει να δει τη γραμμή των εξτρέμ πλήρη ο Άκης Μάντζιος. Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, όλο και κάποια απουσία, ή απουσίες, υπήρχαν και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το απουσιολόγιο στο συγκεκριμένο κομμάτι θα είναι λευκό.

Κόντρα στους Αρκάδες, ο προπονητής του ΑΡΗ θα έχει ξανά όλους τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας στη διάθεσή του. Στο ματς με τον Ολυμπιακό επέστρεψε μεν ο Ματέο Γκαρσία, όμως απουσίαζε ο Σάντε Σίλβα λόγω τιμωρίας. Ο Πορτογάλος τίθεται στη διάθεση του Μάντζιου για την προσεχή αναμέτρηση.

Από την επόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, θα φανεί ποιες είναι οι σκέψεις του προπονητή του ΑΡΗ ουσιαστικά για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, αφού αριστερά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Μπρούνο Γκάμα και στον άξονα υπάρχει ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Λογικά ο Μάντζιος θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους Γκαρσία, Σίλβα και Μπρούνο, με τους δύο πρώτους να έχουν σαφές προβάδισμα γι’ αυτήν τη θέση. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, στο μυαλό του Μάντζιου είναι πιο πιθανός για την κορυφή της επίθεσης, παρόλο που τον έχει χρησιμοποιήσει και δεξιά, με αρκετά καλά αποτελέσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα