Γκουαρδιόλα: "Με αυτές τις τιμές, δεν μπορούμε να πάρουμε επιθετικό"

από Γιώργος Γκάτος

Την πιθανότητα να μην αποκτηθεί επιθετικός το καλοκαίρι επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας ότι οι τιμές είναι υψηλές.

Καθόλου απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί επιθετικός τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού από τη Μάντσεστερ Σίτι, παρά την αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου εν όψει του ματς με τη Λέστερ, τονίζοντας ότι πρώτον είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί ένας παίκτης της ποιότητας και της αξίας του Αργεντινού και επιπλέον υπογράμμισε ότι οι τιμές είναι πάρα πολύ υψηλές ακόμα και για τη Σίτι.

“Ίσως βρούμε έναν νέο παίκτη να πάρει τη θέση του Αγουέρο, αλλά είναι απίθανο να αναπληρώσουμε το πόσο καλός είναι. Ίσως υπάρχει η πιθανότητα να μην υπογράψουμε κάποιον επιθετικό.

Με αυτές τις τιμές, δεν θα αγοράσουμε επιθετικό. Είναι αδύνατο. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά. Όλες οι ομάδες δυσκολεύονται και εμείς δεν είμαστε εξαίρεση. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ του να μην πάρουμε επιθετικό”, είπε ο Καταλανός τεχνικός, τη στιγμή που τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για άμεση συνάντηση με τον Μίνο Ραϊόλα για την πιθανότητα απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS ΣΤΟ YOUTUBE!

Χ
X