Εκτέθηκε και πάλι ανεπανόρθωτα ο… Μούτας

από AllAboutARIS

Ο Μούτας ξαναχτύπησε… Προφανώς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι κάθε φορά που μιλάει εκτίθεται ακόμα περισσότερο.

Ο Μούτας ξαναχτύπησε… Προφανώς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι κάθε φορά που μιλάει εκτίθεται ακόμα περισσότερο. Σήμερα βγήκε να μιλήσει και είπε ότι ο ίδιος δεν ήθελε Τάτο (άσχετα αν την μέρα που ήρθε ο Τάτος μπήκε μαζί του και διέσχισε όλο τον αγωνιστικό χώρο) και Έλσνερ, άσχετα αν δήλωνε ότι αυτός είναι υπεύθυνος για όλες τις μεταγραφές.

Σήμερα φιλοξενήθηκε σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης και είπε ότι δεν ήταν δικές του επιλογές οι παίκτες και διαφωνούσε και έπρεπε τότε να είχε παραιτηθεί. Ας θυμηθούμε όμως όλοι τι δήλωνε σε όλους τους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Βουλγαρία. Αρχικά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την συνεργασία του με τον Ηλιάδη (http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=24695 ):
-Η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής αποτελεί δική σας υπόθεση και του κ. Χατζηνικολάου ή τον τελευταίο λόγο έχει ο κ. Ηλιάδης;

“Μια μεταγραφή χρειάζεται συνεργασία. Εγώ συλλέγω πληροφορίες και στη συνέχεια κάνω τις εισηγήσεις μου στον προπονητή. Μαζί βγάζουμε τις τελικές αποφάσεις και αυτές πηγαίνουν στον πρόεδρο, ο οποίος θα τις ελέγξει. Η τελική προσπάθεια ανήκει σ` αυτόν. Η αποφασιστικότητα του προέδρου είναι αυτή που έχει φέρει μέχρι στιγμής αυτούς τους παίκτες που έχουν έρθει στον Άρη”.

-Πως θα χαρακτηρίζατε τη συνεργασία σας με τον πρόεδρο;

“Είναι άψογη. Η κατάσταση είναι έτσι όπως ακριβώς την είχα φανταστεί. Ζω ένα όνειρο!”
-Φανταζόμαστε ότι στον ΑΡΗ δεν είναι όλα ρόδινα…

Αυτή τη στιγμή στον ΑΡΗ είναι όλα ρόδινα. Από τη στιγμή που ανέλαβε η διοίκηση Ηλιάδη, είναι όλα ρόδινα. Τουλάχιστον στο οργανωτικό κομμάτι”.

Ας θυμηθούμε τι είπε για το αν ταίριαζε στον ΑΡΗ ο Τάτος που σήμερα δήλωσε ότι ο ίδιος δεν τον ήθελε στην ομάδα (αλλά όταν γράψαμε την αλήθεια ότι δεν τον θέλει έλεγε ότι γράφουμε ψέματα!!!)
Σε αυτή την ομάδα που χτίζεται τώρα, ο Τάτος θα ταίριαζε;

Φυσικά! Δεν έχει τεθεί θέμα, όμως, γιατί ο Τάτος θέλει να πάει να παίξει στο εξωτερικό. Όταν εμείς κάναμε τον σχεδιασμό μας και βγάλαμε τους στόχους μας, ο Τάτος δεν μιλούσε για τον Άρη. Ο Μίτσελ είχε πει ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα, μετά διάβασα ότι θέλει να πάει στην Γαλλία. Εγώ δεν μπορώ να ασχολούμαι με τον Τάτο, ασχολούμαι με άλλες λύσεις. Έχουμε βρει τους στόχους μας. Αν είχε εκφράσει την επιθυμία του από την αρχή, θα υπήρχε θέμα”.

Ο κ. Μούτας για μία ακόμα φορά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Είναι η πλέον άστοχη επιλογή της διοίκησης Ηλιάδη και ένας άνθρωπος που ξεκάθαρα σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μίας τεράστιας ομάδας όπως ο ΑΡΗΣ, ειδικά σε μία θέση του τεχνικού διευθυντή για την οποία απέδειξε (άλλωστε το δήλωσε και ο κ. Ηλιάδης) ότι ήταν ακατάλληλος για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλες εκφράσεις.

Α, να σημειώσουμε και κάτι ακόμα. Είπε ότι έπρεπε να παραιτηθεί όταν ήρθαν Έλσνερ και Τάτος (άσχετα αν τότε έλεγε ότι ζει ένα όνειρο και είναι δική του ευθύνη όλοι οι παίκτες). Εδώ δεν παραιτήθηκε όταν του ζητήθηκε να φύγει μαζί με τον Χατζηνικολάου και το έκανε μετά από δέκα μέρες, θα το έκανε για λόγους… ευθιξίας και ενώ… ζούσε ένα όνειρο και όλα είναι ρόδινα κατά δήλωσή του; Απλά κάθε φορά που βγαίνει και μιλάει, αναρωτιώμαστε πως ο Ηλιάδης κατέληξε σε μία τέτοια κάκιστη επιλογή…
ΥΓ Για να είμαστε δίκαιοι στις δηλώσεις που ανέφερε ότι έκανε λάθος με τον Αγκάνθο. Είναι και αυτό μία αρχή…

Προτεινόμενα Άρθρα