Πρέπει να αντιδράσει αλλά πως…

από AllAboutARIS

Η διοίκηση του ΑΡΗ καλείται να βρει τον τρόπο να σταματήσουν οι σφαγές τύπου Βοσκάκη.

Στη Βέροια δεν είδαμε κάτι παραπάνω από αυτό που βιώνει χρόνια τώρα στο… πετσί του ο ΑΡΗΣ. Ποτέ δεν ήταν άλλωστε ο χαϊδεμένος του συστήματος, ποτέ δεν παρακάλεσε για εύνοια με συνέπεια να είναι μονίμως ο αδικημένος. Το ότι έγινε τόσο εξόφθαλμα από τον Βοσκάκη ήταν ο λόγος που έκανε τους αρειανούς να βράζουν από αγανάκτηση. Σαν ένα μήνυμα που έπρεπε να σταλεί. Το μήνυμα προφανώς και ελήφθη από τη διοίκηση του ΑΡΗ. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει. Ποιο τρόπο θα βρει.

Να βγάλει μια ανακοίνωση όχι μόνο δεν θα κερδίσει κάτι, άσε που κινδυνεύει και με τιμωρία με τα νέα ήθη και έθιμα. Οπότε μάλλον εγκαταλείπεται η ιδέα. Να κάνει ένσταση για την άδικη κάρτα του Πουλίδο; Εχει δικαίωμα να το κάνει, εκτός απροόπτου θα το πράξει, μόνο που το φύλλο αγώνα είναι πάνω από όλα και αυτό μετράει.

Η διοίκηση του ΑΡΗ πρέπει να βρει άλλους τρόπους να εξασφαλίσει το περιβόητο 50-50. Να αποκτήσει δυνατή φωνή στα κέντρα των αποφάσεων. Με κινήσεις που δεν θα διαφημίζονται, αλλά θα γίνονται. Στη μάχη αυτή η ΠΑΕ θα πρέπει να πάει συντεταγμένα και έχοντας μαζί της όλο τον επίσημο ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα