«Αρχισαν οι κλεψιές με Βραζιλία»

από AllAboutARIS

Απίστευτο «κράξιμο» στον ρέφερι της πρεμιέρας του Mundial, Νισιμούρα ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία (3-1) έριξε η εφημερίδα της Αργεντινής, «Ole» για τις αποφάσεις του στο ματς βάζοντας του φανέλα της «σελεσάο".

Ναι, καλά διαβάσατε… Οι Κροάτες αδικήθηκαν, οι Αργεντινοί ήταν αυτοί που έκραξαν άγρια τον Ασιάτη ρέφερι. «Αρχισαν οι κλεψιές. Η Βραζιλία γύρισε το ματς με ένα μεγάλο δώρο του Ιάπωνα. Αν συνεχιστεί αυτό δεν θα είναι καλό, θυμηθείτε το…», έγραφε αρχικά στην ιστοσελίδα της η «Ole» που λίγο αργότερα άλλαξε τον τίτλο, έβαλε φανέλα της Βραζιλίας στον Νισιμούρα και ανέφερε: «Χα χα χα… του πάει»!.

Σκληρή, όμως, κριτική άσκησε και η «El Pais» που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νεϊμάρ στην κορυφή, σφαγή από Νισιμούρα. Η Βραζιλία το γύρισε χάρη σε ένα δώρο του διαιτητή»

Τέλος, κριτική στον ρέφερι και στη συμβολή του Νισιμούρα στην ανατροπή έκαναν και η «Equipe» με τον «Guardian». «Ο Νεϊμάρ έσωσε τη Βραζιλία. Ο Νεϊμάρ με σπουδαία εμφάνιση έδωσε τη νίκη σε μια ενδιαφέρουσα πρεμιέρα. Βέβαια, η Βραζιλία είχε τη βοήθεια του Ιάπωνα διαιτητή, που έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι», έγραψε η γαλλική εφημερίδα.

«Ο Νεϊμάρ έδωσε τη νίκη στη Βραζιλία. Αυτή πάντως ήρθε από το πουθενά, αφού ο Λόβρεν ποτέ δεν έριξε τον Φρεντ. Εξαλλοι οι Κροάτες με τον διαιτητή», ήταν το σχόλιο στον Guardian.

Προτεινόμενα Άρθρα