«Σκάει» η βόμβα Σουάρες!

από AllAboutARIS

Θέμα χρόνου θεωρείται στην Ισπανία η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με την καταλανική «Sport», οι «μπλαουγκράνα» έχουν συμφωνήσει με τον Ουρουγουανό επιθετικό!

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή είναι να συμφωνήσει η Μπάρτσα με την Λίβερπουλ, κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό, αν συνυπολογίσουμε ότι η πρόθεση του διεθνή παίκτη είναι να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ».

Πλέον, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Λίβερπουλ δεν μπορεί να κάνει κάτι για να κρατήσει τον Σουάρες στην Αγγλία, αφού επιθυμία του παίκτη είναι να αποχωρήσει. Αυτή την απόφαση φαίνεται πως την έχει πάρει πριν το Μουντιάλ και το «ατυχές» συμβάν με τον Τζόρτζιο Κιελίνι, που του στέρησε την είσοδο του στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Εκτιμάται πως με ένα ποσό της τάξης των 30 εκατ. ευρώ και τον Αλέξις Σάντσες ως έμψυχο αντάλλαγμα, η Μπαρτσελόνα θα αποσπάσει το «ναι» της αγγλικής ομάδας και θα ντύσει τον Ουρουγουανό στα χρώματα της, κάτι που πιέζει αρκετά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Προτεινόμενα Άρθρα