Ελεύθερος ο Αγγελούδης

από AllAboutARIS

Τι ισχύει στην περίπτωση του 22χρονου παίκτη.

Για τον ΑΡΗ εκπνέει σήμερα το δικαίωμα που έχει να ανανεώσει τους παίκτες που θέλει στις ηλικίες άνω των 24 ετών,κατηγορία στην οποία ο Νίκος Αγγελούδης του οποίου το συμβόλαιο σήμερα ολοκληρώνεται και τυπικά δεν ανήκει αφού είναι κάτω των 24 και σε αυτές τις ηλικίες οι κίτρινοι μπορούν να κάνουν όσες ανανεώσεις θέλουν.

Με τον Αγγελούδη, έχει μιλήσει ο Δημήτρης Καλαιτζίδης, έχει κάνει θετική εισήγηση στη διοίκηση στη διοίκηση για να παραμείνει πλην όμως δεν του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. Ο Αγγελούδης έει δεχθεί την κρούση από ΟΦΗ,Λεβαδειακό και Πανθρακικό αλλά παράλληλα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του δεν έχει εκλείψει και η προοπτική του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα της δευτερης κατηγορίας της Γαλλίας αφού υπάρχουν δυο ομάδες οι οποίες ενδιαφέρθηλκαν να τον δοκιμάσουν.

Αν ο ΑΡΗΣ θέλει να κρατήσει τον Αγγελούδη θα πρέπει να κινηθεί άμεσα, αυτή την εβδομάδα καταθέτοντας πρόταση με την απαραίτητη υποσημείωση ότι και αυτός έχει να λαμβάνει χρήματα από παλιά δεδουλευμένα.

Προτεινόμενα Άρθρα