Έρχεται και μένει

από AllAboutARIS

Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη ο Άλεξ Κάλας που έχει διαγνώσει ότι υπάρχει πρόβλημα στον χειρισμό ζωτικών για τον ΑΡΗ θεμάτων.

Αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα που υπάρχει σε επίπεδο προσώπων που μπορούν να τρέξουν με επιτυχία τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα (καθημερινά στα γραφεία πέρα από δυο υπαλλήλους παρουσία έχει μόνο ο Γιώργος Γιακουμίδης), αλλά ακούγοντας και τις προτροπές των συνεργατών του που του λένε ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αδυνατεί να διεκπεραιώσει μόνος του μια σειρά από ζητήματα που δεν άπτονται του αμιγώς αγωνιστικού, αποφάσισε μετά τον 15αυγουστο να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να επιληφθεί ο ίδιος όλων των θεμάτων.

Η άφιξή του θα γίνει γύρω στις 20 του μήνα ή λίγο αργότερα και θα συμπίπτει πάνω-κάτω με τις εξελίξεις για τη συμμετοχή στη Football League, την νέα Γ.Σ στην οποία θα καθοριστεί το ΜΚ αλλά και την σύσταση της νέας ΠΑΕ. Μάλιστα, αυτή τη φορά προγραμματίζει να καθίσει για όσο χρειαστεί (σίγουρα για ένα 20ήμερο) προκειμένου να προχωρήσει στην οργάνωση και στελέχωση της ομάδας με πρόσωπα στα οποία θα έχει καταλήξει ως τότε. Φαίνεται δηλαδή να παίρνει πάνω του όλα τα θέματα, ειδικά τώρα  που οι ισορροπίες είναι λεπτές και οι χειρισμοί σε μια σειρά από ζητήματα ουσιώδεις.

Άλλωστε στις εξαγγελίες του από το βήμα της Γ.Σ είχε ανακοινώσει αρκετά πράγματα όσον αφορά την οργάνωση της νέας ΠΑΕ και την πρόσληψη ανθρώπων σε καίρια πόστα και θέλει ο ίδιος να κάνει τις επαφές και τις ανακοινώσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αν στο διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη καταφέρει το συνδυάσει και με την επίσκεψη των Χένες και Φόιχτ για τη συμμετοχή των οποίων είχαν καλλιεργηθεί μεγάλες προσδοκίες που σε πρώτη φάση έμειναν στο συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Προτεινόμενα Άρθρα