Πότε… μπήκε ο σπόρος

από AllAboutARIS

Η ανάλυση του πλάνου επένδυσης στον ΑΡΗ, οι προοπτικές, το άμεσο ταξίδι στη Νέα Υόρκη και η διευκρίνιση ότι παραμένει η πρόθεσή του να αναλάβει την νέα ΠΑΕ ακόμη και αν… χαλάσει με τον επιχειρηματία.

Ελλείψει μεταγραφικού ενδιαφέροντος, στο επίκεντρο βρίσκεται εσχάτως η συζήτηση που έχει ξεκινήσει η οικογένεια του Θόδωρου Καρυπίδη με ομογενή επιχειρηματία από την Νέα Υόρκη με την προοπτική να συμμετέχει στην ΑΜΚ όταν αυτή προκυρηχτεί από τον Α.Σ για την νέα ΠΑΕ. Για το λόγο αυτό σήμερα, η αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη, πετάει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δίνοντας συνέχεια στις συζητήσεις που ξεκίνησαν επί ελληνικού εδάφους την προηγούμενη εβδομάδα που ο επιχειρηματίας βρέθηκε στη χώρα μας. 

Στη συνάντηση αυτή, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέλυσε στον επιχειρηματία όλο το πλάνο που έχει για τον ΑΡΗ, τι συμβαίνει με την εκκαθάριση και σε ποιο στάδιο βρίσκεται, τι γίνεται και ποιες είναι οι δικές του προθέσεις για το Ρύσιο αλλά και τη δημιουργία προπονητικού κέντρου καθώς και την αξιοποίηση του Κλεάνθης Βικελίδης. Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που πηγάζουν από το περιβάλλον της οικογένειας Καρυπίδη, το ενδιαφέρον που έδειξε ήταν μεγάλο εξού και το γρήγορο ταξίδι της Ειρήνης Καρυπίδου στις ΗΠΑ για περαιτέρω επαφές τόσο με τον ίδιο όσο και την ομογένεια. 

Αυτό που αφήνει πάνγτως να εννοηθεί η πλευτά Καρυπίδη, θέλοντας να αποφύγει παρερμηνείες είναι ότι ακόμη και σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι επαφές με τον ομογενή επιχειρηματία, δεν αλάζει κάτι στην πρόθεσή του να καλύψει ο ίδιος την ΑΜΚ και να γίνει ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου στη νέα ΠΑΕ. Ίδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα