"H FIFA απέρριψε την προσφυγή Τοαμά, όχι το CAS"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η Λάρισα με επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για δικαίωση από το CAS, αλλά ο κ. Πιλάβιος σημείωσε ότι αυτό έγινε από την FIFA καταρρίπτοντας ένα ακόμα μύθο

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση της Λάρισας με τον ποδοσφαιριστή Τοαμά. O κ.Πιλάβιος μίλησε στο YellowNews για την υπόθεση, διαψεύδοντας εν μέρει την επίσημη ανακοίνωση της Λάρισας., αλλά δίνοντας παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία και για τον ΑΡΗ αν βέβαια δεν αλλάξει κάτι πλέον στο CAS που είναι το τελικό στάδιο.

Ο κ.Πιλάβιος, τόνισε: «Στη FIFA προσέφυγε ο ποδοσφαιριστής Τοαμά και όχι στο CAS. Η FIFA απέρριψε την προσφυγή. Τώρα, μπορεί να προσφύγει και στο CAS, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη».

Βέβαια αυτό που λέει ο κ. Πιλάβιος ίσως να είναι και ακόμα πιο αισιόδοξο και οδηγό για τον ΑΡΗ, καθώς καταρρίπτεται και ο μύθος ότι όταν ο ΑΡΗΣ πάει να παίξει στην Ευρώπη δεν θα μπορεί λόγω των οφειλών σε παλιούς ξένους παίκτες.

Η FIFA ξεκάθαρα εδώ σημειώνει ότι παίκτης στον οποίο οφείλονται χρήματα από την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, δεν δικαιούται να τα πάρει από τη  νέα ΠΑΕ που δημιουργείται. Και αυτό για τον ΑΡΗ είναι πολύ σημαντικό καθώς απτελούσε ερωτηματικό αν θα βρει κάποια στιγμή μπροστά του περιπτώσεις όπως των Φατί, Σανκαρέ, Τόχα, Γκαρσία κτλ.

Προτεινόμενα Άρθρα