Απάντησε στην Μπάγερν η Ντόρτμουντ

από AllAboutARIS

Στα 13 εκατ. το κόστος της μεταγραφής

Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε λοιπόν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού χαφ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και -βάσει της Bild- θα κοστίσει περί τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

«Είναι ένας δυναμικός, πολύτιμος παίκτης και μαχητής. Είμαστε χαρούμενου που θα τον έχουμε μαζί μας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Μίκαελ Ζορτς, με τον Ρόντε να δηλώνει οπαδός της Μπορούσια και ανυπόμονος να εργαστεί υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός χαφ πήγε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2014 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δεν κατάφερε όμως να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα. Φέτος, στην τελευταία σεζόν του Πεπ Γκουαρντιόλα, αγωνίστηκε μόλις σε 17 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η μεταγραφή αυτή είναι η τέταρτη φετινή για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία έχει ενισχυθεί ήδη με τους Μικέλ Μερίνο (19 ετών, 4 εκατ., χαφ από Οσασούνα), Ουσμάν Ντεμπελέ (19 ετών, 8 εκατ., εξτρέμ από Ρεν) και Μαρκ Μπάρτρα (25 ετών, 8 εκατ., στόπερ από Μπαρτσελόνα).

Προτεινόμενα Άρθρα