Η ηρεμία του Αντρέου

από AllAboutARIS

Ο 33χρονος χαφ με την απλότητα και την ηρεμία που χαρακτήρισε την 45λεπτη παρουσία του, δείχνει να είναι μια καλή προσθήκη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Σε γενικές γραμμές όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Νίκος Αναστόπουλος κινήθηκαν σε πολύ ρηχά νερά και ένας βασικός λόγος είναι η κούραση που υπάρχει από το ασταμάτητο καθημερινό τρέξιμο. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα που πάντα τραβούν τα βλέμματα, αυτός που έστειλε ένα ενθαρρυντικό πρώτο δείγμα ήταν ο Αντρέου. Με όλα τα ελαφρυντικά που μπορεί να επικαλεστεί ο Ισπανός (στην περίπτωσή του και της προσαρμογής) έδειξε ότι προϊόντος του χρόνου θα αποτελέσει μια χρήσιμη προσθήκη στο ρόστερ.

Αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του κυρίως είναι η απλότητα. Δεν ταλαιπωρεί την μπάλα, διακρίνεται από μια ηρεμία που απορρέει προφανώς και από την εμπειρία του, ξέρει τη θέση, ζητάει πάντα την πρώτη μπάλα και την μοιράζει σωστά. Υστερεί βέβαια κάπως στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά αυτό ποτέ δεν ήταν το δυνατό του στοιχείο. Όταν αποκτήσει την φρεσκάδα που απαιτείται και προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον απόλυτα και φυσικά μάθει και το παιχνίδι των συμπαικτών του, δείχνει ότι θα βοηθήσει αρκετά στον άξονα.  

Προτεινόμενα Άρθρα