«Τάλιρο», σχεδόν, έναν χρόνο μετά

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο εχθές, φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Καλλονή, επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Τα δύο «στραβοπατήματα» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος απέναντι σε Καρδίτσα και Αιγινιακό, είχαν ευεργετική επίδραση επάνω στους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, οι οποίοι «αφυπνίστηκαν» κι έκτοτε έχουν ανεβάσει ταχύτητα και παίζουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Εχθές οι «κίτρινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Καλλονή και μ’ ένα ξέσπασμα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όπου σημείωσαν τέσσερα γκολ, κατάφεραν να φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση.

Τελευταία φορά που αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξε με σκορ 5-0, ήταν πέρυσι στις 20 Δεκέμβρη, όταν η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου σημείωσε πέντε τέρματα κόντρα στον Έβρο Σουφλίου. 

Ο ΑΡΗΣ έχει αρχίσει και ανεβάζει στροφές και η χθεσινή του εμφάνιση είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το τι θα συμβαίνει όταν κάποιος αντιμετωπίζει την ομάδα του Αναστόπουλου είτε εντός, είτε εκτός έδρας, αρκεί οι «κίτρινοι» να συνεχίσουν με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση στα ματς που ακολουθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα