Σάκκαρη: «Δεν σκεφτόμουν καν τα WTA Finals πριν έρθω στην Γουαδαλαχάρα»

από AllAboutARIS

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το US Open είχε στο μυαλό της να κατέβει σε μερικά τουρνουά, γνωρίζοντας πως το WTA Finals είναι… πολύ μακριά.

Τελικά η πορεία της στην Γουαδαλαχάρα την έφερε κοντά και αν κερδίσει τα ξημερώματα τον τελικό, θα είναι μία θέση μακριά από την 8αδα. Το ότι δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό της, φαίνεται πως την βοήθησε τελικά.

«Ειλικρινά, δεν το σκεφτόμουν αυτό. Πριν από αυτή την εβδομάδα δεν ήταν καν ρεαλιστικός στόχος για μένα και δεν το είχα θέσει για στόχο» είπε σε συνέντευξη Τύπου.
Για τον τελικό, αναγνωρίζει πως έχει τον τίτλο του φαβορί, ωστόσο γνωρίζει καλά πως αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο.

«Μπορεί να είμαι το φαβορί από άποψη ranking, όμως για κάποιο λόγο βρίσκεται στον τελικό. Έχει παίξει πολύ καλό τένις και έχει κερδίσει μεγάλες παίκτριες. Είναι τελικός και θα είναι εκπληκτικό αν κερδίσω, θα στεναχωρηθώ αν χάσω. Θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο που έκανα και σήμερα, να είμαι χαμογελαστή και να απολαύσω τη μέρα μου» ανέφερε για την Ντολχάιντ.

«Θα προετοιμαστώ όπως και πριν από κάθε άλλο παιχνίδι, όπως κάθε άλλο παιχνίδι μου αυτή την εβδομάδα. Για παράδειγμα, έπαιξα με την Αράνγκο, την οποία δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ. Θα συγκεντρωθώ σε εμένα, στο τι πρέπει να κάνω. Δεν έχει σημασία τι θα κάνει εκείνη. Όλοι παίζουν καλά και εγώ έχω παίξει καλά αυτή την εβδομάδα. Ανυπομονώ για τον αγώνα, θα είναι διασκεδαστικό» πρόσθεσε η Σάκκαρη.

Προτεινόμενα Άρθρα