Όσο χτυπάς το ατσάλι τόσο πιο σκληρό γίνεται

από Περικλής Τράιος

Με όλα αυτά που γίνονται σ αυτή τη χαβούζα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πόλεμο απέναντι σε αυτές τις κοπριές της ψευτοεξυγίανσης, να μην ξεχνάμε ότι σήμερα, έχουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο ΑΡΗΣ ρίχνεται στην 23η φετινή του αγωνιστική μάχη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραισκάκης» και το μόνο που θέλει, είναι με αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο παρασκηνιακός πόλεμος που δεχόμαστε καλά κρατεί, αλλά δεν θα τους περάσει.

Εμείς είμαστε ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Με όλα αυτά που κάνουν, όχι μόνο δεν μας καταρρακώνουν το ηθικό, αλλά πετυχαίνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Όπως τα λέμε στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο λαός του ΑΡΗ είναι ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ και το ατσάλι, όσο το χτυπάς, τόσο ποιο σκληρό και ανθεκτικό γίνεται.

Αν μέχρι πρότινος ήμασταν σε εγρήγορση, ήμασταν σε επαγρύπνηση, ήμασταν σε επιφυλακή, τώρα, να ξέρετε ότι πλέον, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.

Στρατιώτες σε επιστράτευση στο πλευρό το «θεού του πολέμου» και ορκισμένοι να δώσουμε την λυσσαλέα μάχη, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του και πάνω από όλα το Δίκαιο.

Το μόνο που έχετε καταφέρει, είναι να μας πωρώσετε ακόμη περισσότερο και κυρίως να μας ΕΝΩΣΕΤΕ.

Το μόνο που έχετε καταφέρει, είναι να ξυπνήσετε ακόμη και τους τελευταίους αμετανόητους Αρειανούς, που παρασύρονται από κάθε λογής «φρούτο» και «φρουτάκι»  των ελεγχόμενων από το σύστημα μέσων και οι οποίοι με τον γνωστό, ύπουλο, βρωμερό και πρόστυχο τρόπο, κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια τους να πλήξουν τον Σύλλογο, με ψέματα, με προπαγάνδα, με ύπουλα δημοσιεύματα, με φθηνή λάσπη.

Όλα θα γυρίσουν πάνω τους.

ΟΛΑ.

Γιατί να ξέρουν ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

Δεν είμαστε ένας λαός, μαθημένος στα εύκολα.

Δεν μάθαμε να αλλάζουν οι Νόμοι και να μας κρατάνε στη κατηγορία Κυβερνήσεις.

Δεν μάθαμε να κλέβουμε νίκες και τίτλους, αδικώντας τους αδύναμους και γλύφοντας τους ισχυρούς.

Δεν μάθαμε να είμαστε τσάτσοι, καρπαζοεισπράκτορες, κολαούζοι και οσφυοκάμπτες του εκάστοτε συστήματος, για να έχουμε τις αβάντες μας.

Έχουμε μάθει να μας κλέβουν πρωταθλήματα με τιμωρίες της ομάδας (1949), ή αλλάζοντας τον Κανονισμό μέσα στη διάρκεια της περιόδου (1980).

Έχουμε μάθει να μας σφάζουν εντεταλμένες διαιτησίες και να διαλύουν την ομάδα μας χουντικά και φασιστικά καθεστώτα (1972) φυλακίζοντας και τιμωρώντας ποδοσφαιριστές μας.

Έχουμε μάθει να μας τιμωρούν και να μας υποβιβάζουν, επειδή καθυστέρησαν να προσκομιστούν τα δελτία για 20 λεπτά (1997).

Έχουμε μάθει να μας κλέβουν τις ευρωπαικές εξόδους με σφαγές διαιτητικές (1995, 2000, 2009, 2011 κλπ κλπ) ή με άδικες τιμωρίες (2012), προιόν θεατρινισμών και υποκρισίας, μιας επόπτριας που έχει το θράσος να αγωνίζεται ακόμη σε παιχνίδια του ΑΡΗ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.

Πραγματικά και όχι στα λόγια και στη θεωρία…

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Αυτά για τον πόλεμο…

Βάζω άνω τελεία και τα υπόλοιπα, τα λέμε αύριο στην εκπομπή.

Πάμε στο σήμερα λοιπόν.

Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο χωρίς αμφιβολία την καλύτερη ελληνική ομάδα, η οποία προέρχεται από μία σπουδαία ευρωπαική επιτυχία και μια νίκη, που της δίνει σημαντικότατες ελπίδες πρόκρισης.

Ειλικρινά και έντιμά, χωρίς οπαδικές παρωπίδες και «λόγια να χαμε να λέγαμε», εύχομαι να προκριθούν και να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, που από τότε που προέκυψε η λαίλαπα της ψευτοεξυγίανσης, έχει καταποντιστεί στα αζήτητα της Ευρώπης και έχει βυθιστεί στην αφάνεια και στην απαξίωση.

Δύσκολο παιχνίδι λοιπόν, αλλά ο ΑΡΗΣ θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο να δώσει τη μάχη του κι ότι βγει.

Η ομάδα μας μπορεί να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και να πάρει αποτέλεσμα. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι έπαιζε αγώνα υψηλής έντασης μεσοβδόμαδα και μην ξεγελιέστε (επίσης), με τις όποιες αλλαγές κάνει (αν κάνει…) ο προπονητής τους ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία.

Έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ και ακόμη και οι αλλαγές, είναι πολύ υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά.

Θέλει σοβαρό παιχνίδι, μετρημένο, πειθαρχημένο και δεν πρέπει να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο η συγκέντρωση.

Ο αγώνας του κυπέλλου, είναι ο καθρέπτης καθώς είδαμε τι είχε γίνει.
Δυο στιγμιαία λάθη και ολιγωρίες και ήρθαν τα γκολ των αντιπάλων.

Πάμε γερά.

Προτεινόμενα Άρθρα