Επική απάντηση Κάρσον σε οπαδό που θέλησε να τον κοροϊδέψει! (pic)

από AllAboutARIS

Στα social media μπορείς να διαβάσεις το οτιδήποτε, όπως και να γράψεις επίσης. Ιδιαίτερα σε σημαντικά γεγονότα, η πλατφόρμα του twitter μαγνητίζει τους χρήστες και τα σχόλιά τους, χρησιμοποιώντας πάντα τα κατάλληλα hashtags.
Αυτό συνέβη και χθες, μετά τον τελικό του Champions League. Εκεί, όπου γράφτηκαν πολλές μικρές όμορφες ιστορίες και μία εξ αυτών είναι του Σκοτ Κάρσον. Του πολύπειρου τερματοφύλακα της Σίτι με… μηδαμινή συμμετοχή στην πορεία της ομάδας (σε όλες τις διοργανώσεις), ο οποίος όμως μετρά δύο κατακτήσεις Champions League.
Αμφότερες έχουν έρθει στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Η πρώτη το 2004/05 με την Λίβερπουλ, η δεύτερη χθες με τη Σίτι. Με έναν οπαδό να σπεύδει να τον κοροϊδέψει. Αφού πρώτα επεσήμανε το προφίλ του έγραψε «Σκοτ Κάρσον. Δύο φορές νικητής του Champions League χωρίς να παίξει λεπτό».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κάρσον φρόντισε να τον… αποστομώσει. Διότι ο οπαδός μάλλον είχε ξεχάσει πως ο 38χρονος τερματοφύλακας είχε παίξει το 2004/05 σε έναν προημιτελικό της Λίβερπουλ με την Γιουβέντους. «90λεπτο σε προημιτελικό, κάνει την έρευνά σου φίλε», έγραψε…

Προτεινόμενα Άρθρα