Αδερφός μαφιόζου έριξε κουτουλιά σε δημοσιογράφο! (vids)

από AllAboutARIS

Με κουτουλιά απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφου, της ιταλικής τηλεόρασης RAI, ο Roberto Spada αδερφός του γνωστού αφεντικού της ιταλικής μαφίας Carmine Spada.

Εκτός ορίων βγήκε Roberto Spada όταν κλήθηκε να απαντήσει, σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου για τις σχέσεις του με την άκρα δεξιά.

Αρχικά ο αδερφός του Carmine Spada, επιτέθηκε με κουτουλιά στον δημοσιογράφο Daniele Piervincenzi σπάζοντας του την μύτη αρχικά, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε επίθεση με ρόπαλο με συνέπεια να τον ρίξει στο οδόστρωμα.

Το συνεργείο της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης RAI, για την οποία εργάζεται ο δημοσιογράφος πραγματοποιούσε, ντοκιμαντέρ για τις εκλογές στο δημοτικό συμβούλιο στο προάστιο Όστιας της Ρώμης το οποίο διαλύθηκε λόγω της εισόδου σε αυτό ανθρώπων της μαφίας

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι δημοσιογράφοι και οι εικονολήπτες των ιταλικών τηλεοπτικών καναλιών, όπως μετέδωσε το Ιταλικό Πρακτορείο  Ειδήσεων ANSA κρατώντας στα χέρια τους μικρόφωνα και κάμερες στον ώμο πραγματοποίησαν διαδήλωση στο εν λόγω προάστιο.

Από την πλευρά του ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον δημοσιογράφο που έπεσε θύμα της επίθεσης.

Όσον αφορά της οικογένεια Spada η οποία είναι μια από τις πιο γνωστές και βίαες οικογένειες, επτά μέλη της έχουν καταδικαστεί, σε συνολικά 56 χρόνια φυλακής. Μεταξύ αυτών και ο Carmine Spada ο οποίος έχει καταδικαστεί, με φυλάκιση 10 ετών για εκβιασμό και συμμετοχή στη μαφία πέρυσι.

Προτεινόμενα Άρθρα