Πυγμαχία: Άκρως θετικό πρόσημο από τους διασυλλογικούς αγώνες πυγμαχίας (pics)

από AllAboutARIS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ το Σαββατοκύριακο (2-3/03) στην αίθουσα πυγμαχίας “Μιχαήλ Μπογδάνος”.

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη μιας και συμμετείχαν 23 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 130 πυγμάχους από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, τιμήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Ρουσιαμάνης Αχιλλέας , από την έφορο του τμήματος, Τσιλιμίγκρα Ειρήνη, για την προσφορά του στο τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες διεξάγονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών για τα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα επακολουθήσουν. Ο προπονητής του τμήματος Γκαβέζος Γεώργιος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συμμετοχή των 35 αθλητών του ΑΡΗ που έλαβαν μέρος και αισιόδοξος για την συνέχεια στην βελτίωση των αθλητών του.

Το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία και τους αθλητές που έλαβαν μέρος, στους συγκεκριμένους αγώνες και ανανεώνουν το ραντεβού για τον μήνα Απρίλιο.

Προτεινόμενα Άρθρα