Καλοκαίρι χωρίς έσοδα αλλά με πολλά έξοδα

από Γιώργος Γκάτος

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ έκαναν μνημειώδη προσπάθεια για να συγκεντρώσουν τις -κατά προσέγγιση- 150 χιλιάδες ευρώ που χρειάστηκαν σε πρώτη φάση, για την εξασφάλιση τόσο της εγγυητικής, όσο και της ενημερότητας (φορολογικής, ασφαλιστικής).

Ένα σεβαστό ποσό θα χρειαστεί και για τον διακανονισμό/εξόφληση της φετινής χρήσης, δηλαδή τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλες… πάγιες υποχρεώσεις όπως είναι οι μηνιαίες δόσεις προς τα ban, το Δημόσιο (άρθρο 99) και διάφορους παλιούς πιστωτές.

Μόλις τακτοποιηθούν όλα τα παραπάνω έξοδα της ομάδας, που μόνο αμελητέα ποσότητα χρημάτων δεν είναι, ο ΑΡΗΣ πρέπει να… τελειώσει και με τα δύο μπαν προκειμένου να δημιουργήσει ομάδα για τη νέα σεζόν.

Οι περιπτώσεις των Μαρμπλ και Γιάνκοβιτς, συνδυαστικά αγγίζουν τις 100 χιλιάδες ευρώ και μένει να φανεί αν θα διακανονιστούν ή υπάρχει δυνατότητα και θέληση από τις δύο πλευρές, για απευθείας εξόφληση.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα έχει ένα εύκολο καλοκαίρι και κανένα ευρώ δεν πρόκειται να περισσέψει. Παράλληλα, συνεχίζεται και η διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Προτεινόμενα Άρθρα