Μείον ένας «μνηστήρας» για Καστρίτη…

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει τον ΑΡΗ προκειμένου να πάρει την απόφαση του για την νέα σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται πως βρίσκεται στην λίστα και άλλων ομάδων.

Ένας από τους «μνηστήρες» του Γιάννη Καστρίτη φαίνεται πως… εγκαταλείπει μιας και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Προμηθέας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Οι Πατρινοί είχαν προσπαθήσει να προσεγγίσουν τον τεχνικό του ΑΡΗ μέσα στην σεζόν αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν έγινε καμία κουβέντα αφού ο Καστρίτης ήταν προπονητής των «κιτρίνων».

Με την λήξη του πρωταθλήματος ο Προμηθέας προσπάθησε να προσεγγίσει εκ νέου τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος έκανε σαφές πως θα περιμένει πρώτα τον ΑΡΗ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ από την Αθήνα, ο Προμηθέας θα πορευτεί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και φαίνεται πως μόνο η ΑΕΚ θα είναι… μέσα στην «κούρσα» για τον Γιάννη Καστρίτη, όπως έχει αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες σε δημοσιεύματα, με τον ΑΡΗ φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν πως πρέπει να κινηθούν άμεσα για να πάρουν το «ναι» του Έλληνα τεχνικού αλλά το θέμα της ευρωπαικής συμμετοχής θέλει χρόνο, αφού κανείς από τα επιτελεία της ULEB ή της FIBA γνωρίζει ποιες θα είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στις διοργανώσεις τους την νέα σεζόν. Οπότε κανείς δεν μπορεί να δώσει κάποια απάντηση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ αυτή την στιγμή, όσον αφορά την ευρωπαική συμμετοχή της νέας σεζόν. Αυτό πιθανότατα θα γίνει προς τα τέλη του μήνα, όταν και θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Προτεινόμενα Άρθρα