Μπάσκετ Κορασίδων: Γιάνταη και Μπαλτζή για την παραμονή της Εθνικής

από AllAboutARIS

Η Εθνική Μπάσκετ Κορασίδων κατέκτησε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, μέσα από τη διαδικασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16.

Η Αναστασία Γιάνταη και η Δέσποινα Φωτσινή Μπαλτζή βοήθησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πετύχει τον στόχο του και μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΟΚ, μίλησαν γι’ αυτήν την εμπειρία τους.

Η Γιάνταη δήλωσε:

«Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω με λίγα λόγια αυτό που ζήσαμε. Η εμπειρία αυτή ήταν μια από τις καλύτερες σε όλη μου τη ζωή. Ό,τι  ζήσαμε ήταν έντονο: Η περηφάνια, η στενοχώρια, η χαρά, ο ενθουσιασμός. Έγινα πολύ καλύτερη ως παίκτρια και ως άνθρωπος, γιατί είχα ανθρώπους γύρω μου που δεθήκαμε πολύ, που γίναμε μια οικογένεια αυτόν τον ενάμιση μήνα και πιστεύω πως αυτός ο δεσμός θα κρατήσει για πάντα».

Η Μπαλτζή από την πλευεα της επισήμανε:

«Το φετινό καλοκαίρι ήταν μοναδικό και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Ευχαριστήθηκα όλη την διαδικασία από την προετοιμασία μας, τα ταξίδια και εννοείται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την επίτευξη του στόχου μας, μαζί με τα κορίτσια και το επιτελείο με το οποίο δεθήκαμε ως οικογένεια. Φεύγω από εδώ γεμάτη εμπειρίες που ελπίζω να με κάνουν καλύτερη».

Προτεινόμενα Άρθρα