Οι αριθμοί του Μποχωρίδη, ο Τολιόπουλος και ο… κλέφτης Χάρελ

από AllAboutARIS

Ενδιαφέροντες αριθμούς και στατιστικά παρουσίασε ο ΕΣΑΚΕ για παίκτες του ΑΡΗ, μετά τον αγώνα και τη μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πλέον μέλος της πρώτης 10άδας των αμυντικών ριμπάουντερ των «κιτρινόμαυρων», στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που είχε χθες, έφτασε τα 321 και ξεπέρασε τον Παναγιώτη Λιαδέλη που είχε 320 στην επταετία 1993-2000.

Το μοναδικό εύστοχο σουτ του Μποχωρίδη εντός πεδιάς ήταν τρίποντο και με αυτό έφτασε τα 114 με τον ΑΡΗ Midea, «πιάνοντας» τον Σάσα Βεζένκοφ στην 6η θέση της σχετικής λίστας.

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος έπαιξε στο Πρωτάθλημα για 61η φορά με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων». Με αυτήν έμεινε μόνος στην 40ή θέση της λίστας αφού ξεπέρασε τον Βασίλη Χρηστίδη.

Ο διεθνής γκαρντ ήταν ωστόσο, άστοχος στο χθεσινό παιχνίδι. Τελείωσε το παιχνίδι με 1/9 τρίποντα και έχει πλέον τρεις από τις εννιά συνολικά επιδόσεις 8+ άστοχων σουτ από την περίμετρο για τη φετινή Stoiximan Basket League. Είχε εννιά στο εντός έδρας ματς με το Μαρούσι (1/10) και οχτώ στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ mateco (2/10).

*Ο Ρόνι Χάρελ έκανε δύο από τα 11 κλεψίματα της ομάδας του και με αυτά μπήκε στην 30άδα των κορυφαίων «κλεφτών» στην ιστορία του ΑΡΗ Midea. Ο Αμερικανός «έπιασε» στην 30ή θέση και στα 52 κλεψίματα τον Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς και τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα