Προς αρχές Μαϊου ο αγώνας του ΑΡΗ Midea με Παναθηναϊκό

από AllAboutARIS

Η Euroleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προημιτελικών όσον αφορά όλη την σειρά των αγώνων, αν χρειαστούν ακόμα και πέντε παιχνίδια, με τον ΑΡΗ Midea να μαθαίνει μέχρι πότε δεν θα έχει… αγώνα, μετά τον Σαββατιάτικο με τον Κολοσσό για τον τρίτο γύρο.

Οι «κίτρινοι» την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σύμφωνα με το πρόγραμμα της Euroleague θα παίξει με την Μακάμπι στις 23 και 25 Απριλίου εντός, ενώ παίξει τον εκτός έδρας αγώνα στις 30 Απριλίου. Αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί σε τρεις αγώνες, τότε λογικά ο αγώνας με τον ΑΡΗ Midea θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Μαίου.

Αν χρειαστούν παραπάνω αγώνες όμως στην σειρά με την Μακάμπι, ο τέταρτος θα γίνει στις 2 Μαϊου, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία του πέμπτου αγώνα, αν χρειαστεί ο οποίος λογικά θα γίνει στις 5 Μαϊου. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως αν η σειρά του Παναθηναϊκού πάει σε πέντε παιχνίδια, τότε ο αγώνας με τον ΑΡΗ Midea λογικά θα γίνει περίπου στις 10=12 Μαίου. Στο τελευταίο σενάριο οι «κίτρινοι» θα έχουν αγωνιστική… απραξία κοντά στις 20 ημέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα