Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, τα δύο σε παίκτες

από AllAboutARIS

Άσχημα μαντάτα στον Ολυμπιακό και ενώ μπήκαμε σε διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στην Ισπανία Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε πως υπάρχουν τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, τα δύο σε παίκτες και τα άλλα δύο σε μέλη του σταφ! Πλέον, δηλαδή, συνολικά, μόνο δύο παίκτες δεν έχουν νοσήσει από τον Covid-19!

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον κορωνοϊό την περίοδο των εορτών. Είχε πολλά κρούσματα στις τάξεις του και η αποχή από τις προπονήσεις και τους αγώνες επηρέασε δεδομένα την ομάδα, όπως φάνηκε στις τρεις ήττες του Ιανουαρίου. Αλλά δεν ξεμπέρδεψε…

Τις τελευταίες μέρες οι Πειραιώτες είχαν τρία κρούσματα στις τάξεις τους (δύο παίκτες και ένα μέλος του σταφ) και τα τεστ της Δευτέρας (31/1) έφεραν στο προσκήνιο τέσσερα νέα.

Στο ΣΕΦ, πλέον, περιμένουν τους νέους ελέγχους, που θα γίνουν τις επόμενες μέρες. Την Τετάρτη (2/2, 21:45), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ στη συνέχεια θα παίξει με την Μπασκόνια στη Βιτόρια (Παρασκευή 4/2, 21:30).

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/01) τέσσερα μέλη της ομάδας μας (δύο παίκτες και δύο μέλη του σταφ) βρέθηκαν θετικά στον Covid 19.

Προτεινόμενα Άρθρα