Η αντίδραση του Συλλόγου μετά το νέο παραμύθι Λάσκαρη

από AllAboutARIS

Για μία ακόμη φορά ο Νίκος Λάσκαρης με την στάση του, έδειξε το πόσο αδιάφορο τον αφήνει η τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κ.Α.Ε. και πλέον ο Σύλλογος, μέσω του Ερασιτέχνη, θα προβεί σε μια σειρά νομικών ενεργειών για να πιέσει καταστάσεις.

Οι Αρειανοί επιχειρηματίες είχαν δώσει διορία στον Λάσκαρη να τους στείλει μέχρι το πρωί της Δευτέρας υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών. Αντί πληρεξουσίου, ο Λάσκαρης… εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στέλνοντας ένα e-mail, με το οποίο έθετε μία σειρά ερωτημάτων για τα οποία έχει λάβει ξεκάθαρη απάντηση εδώ και καιρό.

Με αυτή του την ενέργεια, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει ότι δεν έχει καμία συναίσθηση της τραγικής κατάστασης που έχει περιέλθει η ΚΑΕ και το μόνο που κάνει είναι να ζητάει χρόνο. Ο Σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει άλλη υπομονή, ούτε θα περιμένει ο Λάσκαρης να διαλύσει εντελώς την ομάδα. Τις επόμενες ημέρες λοιπόν, μέσω του Α.Σ., θα γίνει μια σειρά νομικών ενεργειών, προκειμένου να πιεστεί σε μεγάλο βαθμό ο Νίκος Λάσκαρης και να προβεί σε ενέργειες που θα διευκολύνουν στην απομάκρυνσή του από την Κ.Α.Ε. Κατάθεση μήνυσης για απιστία είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται, όπως επίσης και η κατάθεση αίτησης στην ΕΕΑ ανάκλησης των μετοχών. Από την στιγμή που η Κ.Α.Ε. είναι ακυβέρνητη εδώ και πόσους μήνες, εξετάζεται η περίπτωση δημιουργίας διοίκησης πρωτοδικείου, προκειμένου μία ομάδα ανθρώπων ν’ ασχοληθεί με την καθημερινότητα και όλα τα θέματα που έχουν προκύψει και προκύπτουν. Για να υπάρξει δυνατότητα βέβαια να συσταθεί διοίκηση πρωτοδικείου, πρέπει ένας από τους Νίκο, Μάνο Λάσκαρη και Τζόρτζια Ευσεβίου να παραιτηθούν. 

Τα πράγματα στην Κ.Α.Ε. έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και χρειάζονται συντονισμένες και προσεγμένες κινήσεις, προκειμένου να πιεστεί απ’ όλες τις πλευρές ο Λάσκαρης.

Προτεινόμενα Άρθρα