Όλα στο τραπέζι

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει πολλά κενά στο ρόστερ του και από σήμερα (20/10) αναμένεται να ενταθούν οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Μία ενίσχυση που είναι πλέον άκρως απαραίτητη, αφού δεν υπάρχει το περιθώριο να μείνει πολύ κάτω βαθμολογικά ο ΑΡΗΣ «με το καλημέρα». Ακολουθεί μία τετράδα αγώνων (Παναθηναϊκός εκτός, Κολοσσός εντός, Ήφαιστος εκτός, Περιστέρι εντός) που είναι πιο δύσκολη απ’ αυτήν που προηγήθηκε και στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» αποκόμισαν ένα φτωχό 1-3.

Έτσι, αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις άμεσα για την αντικατάσταση του Γκάρι Τάλτον, ενώ για να ολοκληρωθεί η κίνηση πρέπει να τακτοποιηθεί το ban από τη ΦΙΜΠΑ για τον Κάιλ Ουίβερ. Ο ΑΡΗΣ έχει συζητήσει με περισσότερους από έναν παίκτες, όμως συμφωνία δεν υπάρχει προς το παρόν, κάτι που μπορεί να αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες, με δεδομένη, πλέον, την πίεση που υπάρχει.

Υπό κρίση είναι και η φροντ λάιν, με πιο πιθανό… προτεινόμενο τον Τζόρτζε Γκάγκιτς, αφού φαίνεται ότι χρειάζεται ένας αθλητικός ψηλός. Όμως αυτό το θέμα ίσως είναι σε συνάρτηση με εκείνο του Βλάντο Γιάνκοβιτς, άλλη μία υπόθεση που «σέρνεται» εδώ και καιρό. Κι αυτό επειδή δεν είναι δυνατόν ο ΑΡΗΣ να αλλάξει το… μισό ρόστερ του (έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του Τζέιλεν Μόρις).

Προτεινόμενα Άρθρα