Ο Κατσίβελης, ο Τολιόπουλος και ο ΑΡΗΣ

από Αντώνης Γκάτζιος

Για τον ΑΡΗ πρώτο "πρέπει" είναι η διευθέτηση του θέματος που προέκυψε με τα ban, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει σταματήσει.

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται “μία ανάσα” από την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη. Κάτι που σημαίνει ότι η παραμικρή αμφιβολία για την αποχώρηση του Βασίλη Τολιόπουλου σβήνει, αφού η αθηναϊκή ομάδα θα έχει στις θέσεις των γκαρντ δύο Αμερικανούς, συν τους Γκίκα, Κατσίβελη.

Ο Τολιόπουλος έχει πει εδώ και καιρό στην ΑΕΚ ότι θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον ΑΡΗ. Οι δύο εκκρεμότητες που υπάρχουν για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στο «Nick Galis Hall» είναι να διευθετηθεί η υπόθεση με τα ban και να ξεκαθαριστεί με ποια μορφή θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αν δηλαδή θα μείνει ελεύθερος ή αν θα δοθεί ως δανεικός.

Ο Τολιόπουλος ήταν ένας από τους πρώτους στόχους του ΑΡΗ για τη νέα σεζόν. Έχει “δοκιμαστεί” στον ΑΡΗ και πέτυχε, ενώ η απόκτησή του ενισχύει το πλάνο του ΑΡΗ για ρόνωση του ελληνικού “κορμού” της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα