Ένα σκάνδαλο μπορεί να φέρει τον Σαβέριο στο Κόπα Αμέρικα!

από AllAboutARIS

Πολλές φορές στο παρελθόν, στο Εκουαδόρ έγραψαν για πιθανή παρουσία του Κίκε Σαβέριο στην εθνική ομάδα. Μάλιστα, η μη παρουσία του στις τελευταίες κλήσεις, για τα παιχνίδια που έδωσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, προκάλεσε έκπληξη κι αρνητικά σχόλια στον τοπικό Τύπο.

Δεν αποκλείεται πάντως, οι πρώτες συμμετοχές του 25χρονου εξτρέμ του ΑΡΗ στην εθνική ομάδα του Εκουδόρ, να έρθουν σε μία μεγάλη διοργάνωση και δη το Κόπα Αμέρικα, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Και η κλήση του Σαβέριο, μπορεί να έρθει (και) λόγο ενός σκανδάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα αστέρια του Εκουαδόρ, ο Γκονζάλο Πλάτα, που αγωνίζεται στο Κατάρ, έχει τιμωρηθεί με προσωρινό αποκλεισμό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, λόγω της παρουσίας του, μαζί με κάποιους συμπαίκτες του, σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη, σε αρκετά… εύθυμη κατάσταση. Έτσι ενημερώθηκε ότι θα μείνει εκτός από τα επόμενα παιχνίδια του Εκουαδόρ, αλλά και από το Κόπα Αμέρικα.

Και κάπου εδώ έρχεται ο Κίκε Σαβέριο, ο οποίος θεωρείται, από τα ΜΜΕ της χώρας του, ως ένας από τους υποψήφιους για να πάρει τη θέση του. Η σχετική αναφορά υπάρχει στην ιστοσελίδα elfutbolero, η οποία τονίζει πως στην ίδια… θέση με τον παίκτη του ΑΡΗ βρίσκονται και οι Πέδρο Βίτορ (Βανκούβερ), Άλαν Μίντα (Σερκλ Μπριζ) και Άντερσον Χούλιο (Ρεάλ Σολτ Λέικ).

Προτεινόμενα Άρθρα