Έτσι ξεκίνησε πέρυσι και… αλλιώς ξεκίνησε φέτος

από AllAboutARIS

Η πρώτη διακοπή της Super League ήρθε με το πέρας της 5ης αγωνιστικής και διαμορφώνει ένα πρώτο δείγμα όλων των ομάδων, πριν μπουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του 1ου γύρου και το νέο “στοπ” λόγω Μουντιάλ.

Για τον ΑΡΗ αυτές οι πρώτες πέντε αγωνιστικές ήταν… περιπετειώδεις, με εναλλαγές συναισθημάτων και κυρίως… προπονητών, αφού τρεις (!) κάθισαν στον πάγκο του από την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα.

Ακόμα και με… ταραχώδη τρόπο, ο ΑΡΗΣ εχει καταφέρει να ξεπεράσει τις περσινές του επιδόσεις μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, τόσο βαθμολογικά όσο και στο σκοράρισμα.

Πέρυσι ο ΑΡΗΣ μετά την 5η αγωνιστική -πάλι τότε είχε διακοπή- ρόλαβε να μαζέψει οκτώ βαθμούς και να είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, χωρίς να υπολογίζουμε το μείον με το οποίο είχε ξεκινήσει τη σεζόν και το οποίο τον βάρυνε με μία αφόρητη πίεση.

Φέτος η ομάδα έχει δέκα βαθμούς και είναι στην 3η θέση, σκοράροντας όμως τα διπλάσια τέρματα από πέρυσι και συγκεκριμένα οκτώ, βρίσκοντας δίχτυα σε τέσσερα ματς και μένοντας στο μηδέν μόνο με τον ΠΑΟΚ.

Διπλάσια είναι και τα γκολ που δέχεται φέτος έχοντας τέσσερα, τρία όμως από αυτά ήρθαν σε ένα ματς και παράλληλα κράτησε το μηδέν στα τρία από τα πέντε που έχει δώσει ως τώρα για το πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα