Αλλάζει το καλεντάρι του πρωταθλήματος – Τί γίνεται με το Κύπελλο

από AllAboutARIS

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League ήταν αρκετή για να αλλάξει αυτόματα το καλεντάρι της Stoiximan Super League και των πλέι οφ μέσα στον Μάιο. Και πλέον όλα… πάνε πίσω!

Οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν με την Άστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι μετατίθεται το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που είχε πάρει ήδη μία αναβολή για την 1η Μαΐου, ενώ την ίδια στιγμή αναβάλλεται και η 9η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 του μήνα!

Η λογική λέει πλέον ότι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πάει στις 15 ή 19 Μαΐου, με την 9η αγωνιστική να μεταφέρεται στις 12 του μήνα. Δηλαδή στη θέση της 10ης αγωνιστικής που φαίνεται ότι πάει για τις 22 ή 25 Μαΐου.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου στις 18 Μαΐου, ο οποίος δύσκολα φαίνεται ότι θα αλλάξει ημερομηνία αφού πρόκειται για άλλη διοργάνωση. Δεν αποκλείεται βέβαια να μετατεθεί για τις 25 του μήνα, δηλαδή μία εβδομάδα μετά, αλλά φαντάζει δύσκολο ως σενάριο για την ώρα. Αυτό θα γίνει μόνο εάν δοθεί προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και το Σαββατοκύριακο του τελικού διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Προτεινόμενα Άρθρα