Ασλανίδης: Ένα ντεμπούτο στο “μικροσκόπιο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Ασλανίδης ήταν ή διαφαινόμενη έκπληξη από πλευράς Μάντζιου στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Βόλο. Και παρά την ήττα, ίσως να αποτέλεσε μία από τις ελάχιστες ευχάριστες νότες, που βέβαια δεν μπορούν να περιορίσουν την πίκρα για την βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα.

Η απουσία του Φαμπιάνο άνοιξε τον δρόμο για το επίσημο ντεμπούτο του 19χρονου με την κιτρινόμαυρη φανέλα, όχι όμως με την εξέλιξη που σίγουρα θα ήθελε και ο ίδιος.

Ανασταλτικά ανταποκρίθηκε καλά δίπλα στον Μπράμπετς και απέφυγε το σοβαρό λάθος -είχε κάποια φυσιολογικά- πλην της τοποθέτησής του στη φάση με το ολέθριο λάθος του Εντιαγέ όπου άλλαξε η ροή του αγώνα.

Με το aggressive του παιχνιδιού του ισορρόπησε κάπως τις αδυναμίες του και είναι ενδεικτικό ότι είχε τα περισσότερα κλεψίματα απ’ όλους (10).

Επιθετικά, είχε την καλύτερη στιγμή του ΑΡΗ στο πρώτο μέρος, υστέρησε όμως σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού όπου χρειάζεται βελτίωση και έχει το περιθώριο λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Δηλαδή το παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια και μία πιο ενεργή παρουσία στο “χτίσιμο” των επιθέσεων, το οποίο ήταν και αναμενόμενο.

Η παρουσία του στην ενδεκάδα συνδυάστηκε με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, ζυγίζοντας όμως τα δεδομένα πραγματοποίησε μία θετική εμφάνιση και θα έχει ξανά τις ευκαιρίες του στο μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα