Γίνεται ο εφιάλτης τους στο 2.85 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης περιμένει την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) στο πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου για να στείλει το μήνυμα ενόψει των Playoffs!

Ο κύκλος της κανονικής περιόδου της Super League κλείνει με την 26η και τελευταία αγωνιστική, με τον Άρη να στοχεύει σε μια μεγάλη νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου και των Playoffs του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0) έμεινε στους 41 βαθμούς και θέλει να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών αναμένοντας την πρωτοπόρο ΑΕΚ (58 βαθμοί).

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη για να μείνουν στην κορυφή, αλλά ο Άρης έχει διαφορετική άποψη και απαλλαγμένος από το άγχος, καθώς είναι εδώ και καιρό εξασφαλισμένος όσον αφορά την παρουσία του στα Playoffs θέλει να ικανοποιήσει τον κόσμο του και να του χαρίσει ένα «τρίποντο» σε ντέρμπι.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα φτιάξει την ψυχολογία ομάδας και κόσμου ενώ ακολουθεί ο καθοριστικός ημιτελικός με τον Παναιτωλικό μετά τη νίκη στο Αγρίνιο (0-1) με φόντο την πρόκριση στον πρώτο τελικό μετά το 2010 και τη διεκδίκηση του τροπαίου!

Οι «κίτρινοι» έχουν δείξει πως μπορούν να κοντράρουν την «Ένωση», την οποία απέκλεισαν στο κύπελλο και τώρα ενώπιον του κοινού τους θέλουν να πανηγυρίσουν πάλι, κάτι που δεν έχουν κάνει απέναντι στους δύο από τους τρεις «μεγάλους» της Αθήνας (ΑΕΚ, Ολυμπιακό) την ώρα που έχουν νίκη και ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Το 1Χ διπλή ευκαιρία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σε απόδοση 2.85.

Οι παίκτες του Μάντζιου θα πάρουν ώθηση από τον κόσμο και αναμένεται να μπουν δυνατά στο ματς ώστε να αιφνιδιάσουν και να δείξουν πως δε θα είναι απλή υπόθεση για την ΑΕΚ να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Το 1-0 οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται σε απόδοση 3.95.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα