Γκάνεα: «Ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον…» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Κρίστιαν Γκάνεα, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA ενόψει του σημερινού (24/10, 16:00) αγώνα με τον Παναιτωλικό, σχολίασε τη σημασία της νίκης στη Λαμία, την δική του παρουσία στην ομάδα, αλλά και την ανάγκη για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

“Θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους στη Λαμία. Παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Μια νίκη, που μας βοηθάει πολύ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έχουμε μπροστά μας”, δήλωσε αρχικά στη συνέντευξή του ο Ρουμάνος ακραίος αμυντικός των “κίτρινων”, φανερώνοντας την καλή ψυχική διάθεση του ίδιου και των συμπαικτών του έπειτα από το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα.

Ερωτώμενος σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης, που δεν έκανε στους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα, ώστε να βρει γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, απάντησε ότι… “μόνο αν δώσουμε το 100% όλοι οι παίκτες, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό”. Και συμπλήρωσε ότι… “ο ένας πρέπει να βοηθάει το άλλο, άσχετα σε ποια γραμμή αγωνίζεται ο καθένας. Οι αμυντικοί να βοηθούν τους επιθετικούς και οι επιθετικοί τους αμυντικούς, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που παίζει ξανά βασικός, κάτι που δεν ίσχυσε στους δύο πρώτους αγώνες της τρέχουσας σεζόν, όταν βρέθηκε μεταξύ εξέδρας και πάγκου, η απάντησή του δείχνει τη λύτρωση που αισθάνεται: “Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός και προσπάθησα πολύ για να φτάσω να μπω στην ομάδα ξανά. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου και προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις για να μείνω σε αυτό το επίπεδο”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα