Δίδυμο εξυγίανσης στη Νίκαια!

από AllAboutARIS

Πριν από λίγο έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Στον αγώνα του ΑΡΗ με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης ορίστηκε ο Γιώργος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα, με βοηθούς τους Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας) και Τζιουβάρα (Φθιώτιδας), 4ος ο Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία και στο VAR, ο Ζαμπάλας (Ηπείρου) με AVAR τον Κόλλια επίσης από την Ήπειρο.

Και φυσικά πλέον ο… Θεός βοηθός μιας και το δίδυμο Τζοβάρα-Ζαμπάλα έχει γράψει τη δική του ιστορία σε παιχνίδια του ΑΡΗ. Ο πρώτος είχε κάνει… παπάδες σε ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ φέτος έχει σφυρίξει στο ΑΡΗΣ-Λεβαδειακός 3-0 και στο ΑΡΗΣ-ΟΦΗ 1-1, που δεν μέτρησε γκολ του Ματέο Γκαρσία.

Όσο για τον Ζαμπάλα, ήταν στο Ατρόμητος-ΑΡΗΣ 0-0, στο οποίο ακύρωσε το καθαρό γκολ του Φαμπιάνο, αλλά και στο πρόσφατο ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός 1-0, στο οποίο έβαλε τρία γκολ ο Γκρέι, αλλά μέτρησε μόνο ένα, ενώ δεν έδωσε φάουλ στο μαρκάρισμα πάνω στον Λουίς Πάλμα, με τον 23χρονο από την Ονδούρα να αποχωρεί με κλάματα με φορείο και από τότε ακόμη δεν έχει επιστρέψει…

Προτεινόμενα Άρθρα