Ζερβίνιο: Η εμπειρία της ανάκαμψης και η επιστροφή μετά από 297 μέρες!

από AllAboutARIS

Ο Ζερβίνιο δουλεύει “ζεστά” για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από περίπου 300 μέρες.

Ο Ιβοριανός πέρασε μια μαύρη περίοδο την περασμένη σεζόν, η οποία ξεκίνησε ιδανικά αλλά κυριάρχησε ο εφιάλτης ενός σοβαρού τραυματισμού.

Στις 29 Οκτωβρίου 2021 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με την Ρίζεσπορ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Στο 14’ αποχώρησε τραυματίας και εκείνη η στιγμή ήταν καταδικαστική. Η διάγνωση ήταν ρήξη χιαστού και τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς.

Ο Ζερβίνιο πρόλαβε να αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια, να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράσει μία ασίστ.

Η επανάκαμψη ήταν δύσκολη αλλά μυημένος σε αυτή την άσχημη εμπειρία, ήξερε το δρόμο της επιστροφής και σύμμαχο τη δίψα για δράση. Το 2016 είχε προηγηθεί ο ίδιος τραυματισμός όντας παίκτης κινέζικης Χέμπεϊ. Εκτός δράσης για 218 μέρες, μέχρι που η Πάρμα τον εμπιστεύτηκε και ο Ζερβίνιο έκανε το restart! Έμεινε τρία χρόνια στην ιταλική ομάδα, έχοντας συνολικά 89
παιχνίδια, 25 γκολ και 8 ασίστ στη Serie A.

Την ίδια επανεκκίνηση επιζητά και στον ΑΡΗ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν πίστη ότι η ιστορία θα επαναληφθεί. Αυτή τη διάθεση δείχνει πάντως και ο Ιβοριανός στις προπονήσεις, ξεκινώντας την αγωνιστική του επάνοδο (εκτός απροόπτου) από το ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Προτεινόμενα Άρθρα