Η ατάκα του Βιεϊρά δείχνει ότι φέτος η Άρσεναλ πάει για κάτι πολύ μεγάλο!

από AllAboutARIS

Η Άρσεναλ ήταν και είναι η ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία στην Αγγλία ο Πατρίκ Βιεϊρά. Ο πρώην χαφ των Λονδρέζων με το κανόνι στο στήθος έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν αλλάζει. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του και με εκείνες τις εμφανίσεις που ακόμα και τώρα αποτελούν… σεμινάρια για το πως πρέπει να παίζεται η θέση.

Ο νυν τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας είδε την ομάδα του να έχει μόλις έναν βαθμό, μετά από δύο αγωνιστικές στη φετινή Premier League. Ωστόσο, αν σκεφτεί κανείς τα δύο ματς που είχε να δώσει θα καταλάβει και την βαθμολογική συγκομιδή. Το πρώτο ήταν με την Άρσεναλ εντός έδρας και το έτερο με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση ο Βιεϊρά είδε τους παίκτες του να κάνουν… ζημιά σε εκείνους του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γάλλος τεχνικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε να πει μερικά θετικά λόγια και για τις δύο ομάδες. Όμως, έκπληξη δεν ήταν η ατάκα του για τους «reds» μα για τους Λονδρέζους τους οποίους και θεωρεί υποψήφιους κατακτητές του τίτλου.

Προτεινόμενα Άρθρα